Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Majesty 2: Monster Kingdom Türkçe yama

11.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Majesty 2: Monster Kingdom. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama VORONEZH sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Majesty 2: Monster Kingdom (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: VORONEZH
Oyun açıklaması:
Majesty 2: Monster Kingdom, Majesty: The Fantasy Kingdom Simin üçüncü ve son genişleme paketidir. Yeni bir tek oyunculu kampanya ve çok oyunculu modda kullanılabilen yeni bir yarış ile oyunu zenginleştiriyor.

İndirme sayısı:
10338
Yayın yılı:
2011





Majesty 2: Monster Kingdom oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Majesty 2: Monster Kingdom dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Majesty 2: Monster Kingdom klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Majesty 2: Monster Kingdom ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Majesty 2: Monster Kingdom oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Majesty 2: Monster Kingdom içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Majesty: The Fantasy Kingdom Simi oynamak isteyen her oyuncu, küçük bir meydan okumayla karşı karşıya.
Majesty: The Northern Expansion, bir fantezi dünyasının kralı olarak krallığımızı genişletmek ve geliştirmek ve ayrıca astlarımızın refahına bakmak zorunda olduğumuz popüler bir strateji oyunu olan
Majesty: The Fantasy Kingdom Sim, klasik bir fantezi ülkesinde geçen ve gerçek zamanlı olarak oynanan ekonomik bir stratejidir.
Majesty 2: Kingmaker, Majesty 2: The Fantasy Kingdom Simin ilk genişleme paketidir.
Majesty 2: PC ve X360 için Fantasy Kingdom Sim, Cyberlore Studios tarafından 2000 yılında oluşturulan yenilikçi bir strateji oyununun uzun zamandır beklenen devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle