Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Space Invaders Türkçe yama

02.05.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Space Invaders, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Space Invaders (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
Space Invaders, Asteroids, Tetris ve Super Mario Brosun yanında, geçen zamana rağmen hiç yaşlanmayan oyunlardan biri. Bununla birlikte, yeni, daha verimli oyun platformları, görsel-işitsel ayarı zenginleştirmenize ve oyunu çeşitlendirmenize olanak tanır.

İndirme sayısı:
10383
Yayın yılı:
1999





Space Invaders oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Space Invaders dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Space Invaders klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Space Invaders ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Space Invaders oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Space Invaders içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Space Invaders Evolution, orijinal konsepti Future Mode ile tamamen yeni bir zemine alarak Evolution ethosunu özetliyor.
Hell Invaders bir koleksiyoncu kart oyunudur. Yapım, Spicy Horse stüdyosu tarafından Alice: Madness Returns, Akaneiro: Demon Hunters veya Crazy Fairies gibi başlıklarla geliştirildi.
Uzay İstilacıları Devrimi, retrodan şimdiki troya, alçalan uzaylıların tetik parmağınız için hala ciddi bir tehdit oluşturabileceğini gösteriyor.
Kazayla Dünyaya iniş yapan Etno ve arkadaşları, kendilerini uzaylıları hobi olarak toplayan kötü Dr.
Space Invaders Extreme 2, Taitonun geçen yüzyılın 80lerinden kalma klasik hitinin bir başka modifikasyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle