Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stupid Invaders Türkçe yama

14.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Stupid Invaders, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Stupid Invaders (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
Kazayla Dünyaya iniş yapan Etno ve arkadaşları, kendilerini uzaylıları hobi olarak toplayan kötü Dr. Sakarineden kaçarken bulurlar. Popüler animasyon dizisi Space Goofstan ilham alan Stupid Invaders, tuhaf bir evrendeki en çılgın ve en tuhaf karakterleri sunuyor.

İndirme sayısı:
10053
Yayın yılı:
2001





Stupid Invaders oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stupid Invaders dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stupid Invaders klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stupid Invaders ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stupid Invaders oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stupid Invaders içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Space Invaders Evolution, orijinal konsepti Future Mode ile tamamen yeni bir zemine alarak Evolution ethosunu özetliyor.
Hell Invaders bir koleksiyoncu kart oyunudur. Yapım, Spicy Horse stüdyosu tarafından Alice: Madness Returns, Akaneiro: Demon Hunters veya Crazy Fairies gibi başlıklarla geliştirildi.
Uzay İstilacıları Devrimi, retrodan şimdiki troya, alçalan uzaylıların tetik parmağınız için hala ciddi bir tehdit oluşturabileceğini gösteriyor.
Space Invaders, Asteroids, Tetris ve Super Mario Brosun yanında, geçen zamana rağmen hiç yaşlanmayan oyunlardan biri.
Space Invaders Extreme 2, Taitonun geçen yüzyılın 80lerinden kalma klasik hitinin bir başka modifikasyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle