Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NBA 06 Türkçe yama

29.12.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz NBA 06. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama MESMERiZE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni NBA 06 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
NBA 06, Wi Fi teknolojisi aracılığıyla kart kazanabileceğiniz ve takas edebileceğiniz tamamen yeni bir Upper Deck® takas kartı sistemi, küçük boyutlu oyun için daha klasik mini oyunlar ve pürüzsüzlük için ışık hızında bir kare hızı ile size en üst düzeyde taşınabilir NBA deneyimini getiriyor.

İndirme sayısı:
8382
Yayın yılı:
2005





NBA 06 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NBA 06 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NBA 06 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NBA 06 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NBA 06 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NBA 06 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sıradan oyunlar fenomenini başlatan klasik mücevher takas oyunu! Üç veya daha fazla ışıltılı mücevherle eşleşecek şekilde bitişik taşları değiştirin.
One Deck Dungeon, tek başına veya çiftler halinde oynamamıza izin veren roguelike ve zindan paletli bir kart oyunudur.
Carrier Deckin PC sürümü Every Single Soldier tarafından geliştirilmiştir.
RPG unsurları ve beyzbol kartı takas yeteneği ile benzersiz bir strateji kart dövüş oyunu.
Masa oyunu ve takas kartı oyununun birleşimi, Culdcept™ SAGAdaki Xbox 360a benzersiz, sürükleyici bir çok oyunculu deneyim getiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle