Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Carrier Deck Türkçe yama

28.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Carrier Deck. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Carrier Deck (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: SZOPKA
Oyun açıklaması:
Carrier Deckin PC sürümü Every Single Soldier tarafından geliştirilmiştir. Oyunun yaratıcıları daha önce Afganistan 11 ve Vietnam 65 gibi oyunlar üzerinde çalışmıştı.

İndirme sayısı:
9082
Yayın yılı:
2017





Carrier Deck oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Carrier Deck dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Carrier Deck klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Carrier Deck ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Carrier Deck oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Carrier Deck içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En yeni çarpma savaş uçağı F/A-18E Super Hornetin kabinine girin. ABD Donanmasından havalanmaya hazır olduğunuzda, bu makinenin tüm navigasyon ve savaş sistemlerine el atın.
Carrier Command 2, fütüristik bir uçak gemisine komuta eden bir amiral rolünü oynadığımız bir simülasyon ve strateji oyunudur.
Aircraft Carrier Survival, İkinci Dünya Savaşı sırasında güçlü bir uçak gemisinin komutan rolünü oynadığımız stratejik bir simülatördür.
Empire: The Deck Building Strategy Game, yenilikçi bir güverte oluşturma 4X strateji oyunudur.
Deck of Ashes, kart oyunları için karakteristik mekanikler ve roguelike unsurları içeren bir RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle