Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Big Farm: Mobile Harvest Türkçe yama

17.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Big Farm: Mobile Harvest! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Big Farm: Mobile Harvest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
Alman Goodgame Studios firması, tarayıcı strateji oyunu Goodgame Empireın limanı olan Empire: Four Kingdoms isimli uygulama ile bazı oyuncuların hafızasına yerleşti.

İndirme sayısı:
9992
Yayın yılı:
2017





Big Farm: Mobile Harvest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Big Farm: Mobile Harvest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Big Farm: Mobile Harvest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Big Farm: Mobile Harvest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Big Farm: Mobile Harvest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Big Farm: Mobile Harvest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Farm Expert 2017 for PC, Farm Expert 2016 ve Professional Farmer 2015 gibi oyunların yaratıcısı PlayWay tarafından geliştirilen başka bir çiftçilik simülatörüdür.
AND, tarayıcılar ve iOS için Farm Heroes Super Saga, King tarafından yapılmış başka bir oyundur.
Farm Together, ilgiyle karşılanan Ziggurat, White Noise serisi ve Pharaonic gibi oyunların yaratıcıları olan bağımsız Milkstone Studios tarafından geliştirilen basit bir çiftçilik simülatörüdür.
Farm Expert 2018, bir dizi çiftçilik simülatörünün bir sonraki bölümüdür.
AND, iOS ve WPde yayınlanan Family Farm Seaside, FunPlus Interactive tarafından oluşturulmuş bir strateji çiftlik oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle