Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dragon Age: Journeys Türkçe yama

09.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Dragon Age: Journeys. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Dragon Age: Journeys (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
Dragon Age dünyasında geçen sıra tabanlı strateji unsurlarına sahip bir rol yapma oyunu. Oynamak için sadece bir web tarayıcısı gereklidir. Başlık, Dragon Age: Originse bir tür başlangıç ​​olarak yaratıldı.

İndirme sayısı:
9146
Yayın yılı:
2009





Dragon Age: Journeys oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dragon Age: Journeys dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dragon Age: Journeys klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dragon Age: Journeys ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dragon Age: Journeys oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dragon Age: Journeys içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Age: Origins for PC, X360 ve PS3, tamamen BioWare tarafından oluşturulmuş bir rol yapma oyunudur.
Great British Railway Journeys, Train Simulator serisinin yan ürünü olan Dovetail Games stüdyosu tarafından geliştirilen bir demiryolu simülatörüdür.
PC için Seven Dragon Saga, artık kullanılmayan bir stüdyo olan Strategic Simulations Interactivein yapımlarına dayanan sıra tabanlı bir rol yapma oyunudur.
Klasik bir macera oyunu ile RPG yapımını birleştiren Cryo Interactive stüdyosu tarafından yaratılan Dragon Lore serisinin devamı.
Dragon Court, İnternet tarayıcısı aracılığıyla oynanan çevrimiçi tek oyunculu bir cRPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle