Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MIR4 Türkçe yama

03.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, MIR4, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir PANiCDOX.

Oyun için türkçe yama metni MIR4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
MIR4, mikro ödemelerle oynaması ücretsiz bir model kullanan bir MMORPGdir. Oyun Wemade stüdyosu tarafından geliştirilmiştir. The Legend of Mir: The Three Heroes tarafından 2002 yılında başlatılan serinin dördüncü bölümüdür.

İndirme sayısı:
9808
Yayın yılı:
2021





MIR4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MIR4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MIR4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MIR4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MIR4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MIR4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
iOS, PC ve AND için Battle Breakers, isteğe bağlı mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir model kullanan bir mobil rol yapma oyunudur.
PopCap Games tarafından geliştirilen, AND ve iOS için Plants vs. Zombies Heroes, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir model kullanan bir mobil kart oyunudur.
Might & Magic Heroes: Era of Chaos, popüler Might & Magic serisinin oynaması ücretsiz bir mobil bölümüdür.
PUBG: New State, mikro ödemelerle oynaması ücretsiz bir model kullanan bir battle royale çevrimiçi nişancı oyunudur.
Bro Falls, mikro ödemelerle oynaması ücretsiz bir model kullanan çok oyunculu bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle