Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mythos Türkçe yama

03.07.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Mythos. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Mythos (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
Mythos, Hellgate: Londonın yaratıcıları Flagship Studios tarafından tasarlanan ve HanbitSoft tarafından geliştirilen bir hack n slash MMORPGdir.

İndirme sayısı:
8351
Yayın yılı:
2011





Mythos oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mythos dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mythos klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mythos ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mythos oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mythos içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Achtung! Cthulhu Tactics, British Auroch Digital tarafından geliştirilen RPG unsurlarına sahip sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Magic & Mayhem, Mythos Gameste bir ekip tarafından geliştirilen ve X-COM: Apocalypsede kullanılan motor tarafından desteklenen gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Dünyada kötü sakinlerin yaşadığı karanlık yerler var. Sıradan bir adamın gitmeye cesaret edemediği, tehlike ve önsezilerle dolu yerler.
Hellgatein başlattığı destanın yeni bir parçası: Londra. Flagship Studiosun düşüşünden sonra markanın hakları Hanbitsoft şirketini devraldı ve seriyi devam ettirmeye karar verdi.
Egress, bağımsız stüdyo Fazanın rol yapma aksiyon oyunudur. Çeşitli platformlar için yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle