Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Feuerwehr Simulator 2010 Türkçe yama

29.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Feuerwehr Simulator 2010, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DEViANCE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Feuerwehr Simulator 2010 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
Tehlikeler hiçbir yerde, binlerce yolcunun son derece yanıcı havacılık yakıtı ve tehlikeli maddelere yakın olduğu modern bir havaalanından daha belirgin değildir.

İndirme sayısı:
10040
Yayın yılı:
2010





Feuerwehr Simulator 2010 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Feuerwehr Simulator 2010 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Feuerwehr Simulator 2010 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Feuerwehr Simulator 2010 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Feuerwehr Simulator 2010 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Feuerwehr Simulator 2010 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bir otobüs şoförünün iş günü çok eğlenceli ve çeşitlilik dolu olabilir.
Flughafen-Feuerwehr-Simulator 2013, Alman Visual Imagination Software stüdyosu ve Rondomedia arasındaki işbirliğinden kaynaklanan bir başka simülatördür.
Hiswa 2009 tekne fuarında Sail Simulator 5in ilk resmi sürümünü gururla sunduk.
Hayallerinizdeki demiryolunu inşa edin ve işletin. Trainz Simulator 2010: Engineers Edition (TS2010), kendi hayalinizdeki demiryolunu inşa etmek ve işletmek için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.
Küçük kazıcılardan devasa iş makinelerine kadar her şeyi çalıştırın!
Yorumlar
Yorum ekle