Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sail Simulator 2010 Türkçe yama

30.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Sail Simulator 2010! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: HERiTAGE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Sail Simulator 2010 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Hiswa 2009 tekne fuarında Sail Simulator 5in ilk resmi sürümünü gururla sunduk. Olağanüstü gerçekçi bir yelken deneyimi için yeni DirectX simülasyon teknolojimiz kullanılarak geliştirildi.

İndirme sayısı:
10141
Yayın yılı:
2010





Sail Simulator 2010 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sail Simulator 2010 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sail Simulator 2010 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sail Simulator 2010 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sail Simulator 2010 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sail Simulator 2010 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bir otobüs şoförünün iş günü çok eğlenceli ve çeşitlilik dolu olabilir.
Sail Forth, yelken açıp denizde gizlenen tehlikelerle yüzleştiğimiz bir aksiyon oyunudur.
Make Sail, PCde yayınlanan bir fantezi yelken sanal alanıdır. Yapım, örneğin geliştiriciler olan Amerikan stüdyosu Popcannibal tarafından geliştirildi.
Age of Sail, 17. ve 18. yüzyılın başında Napolyon Savaşları ve Amerikan Bağımsızlık Savaşı sırasında gerçekleşen büyük deniz savaşlarını simüle eden mükemmel bir strateji oyunudur.
Hayallerinizdeki demiryolunu inşa edin ve işletin. Trainz Simulator 2010: Engineers Edition (TS2010), kendi hayalinizdeki demiryolunu inşa etmek ve işletmek için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.
Yorumlar
Yorum ekle