Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Evidence: The Last Ritual Türkçe yama

14.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Evidence: The Last Ritual. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Evidence: The Last Ritual (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Bu PC CD-ROM oyununda, ünlü seri katil “The Phoenix” geri döndü ve yetkililerin onu kesin olarak yakalamak için yardımınıza ihtiyacı var. Windows® oynanışı ve internetin yenilikçi bir karışımını kullanan oyuncu, Avrupa ve Kuzey Amerikadaki önemli şehirleri keşfedecek.

İndirme sayısı:
10600
Yayın yılı:
2006





Evidence: The Last Ritual oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Evidence: The Last Ritual dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Evidence: The Last Ritual klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Evidence: The Last Ritual ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Evidence: The Last Ritual oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Evidence: The Last Ritual içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Giriş İnsan yaşamı ve dünyanın kaderi, iki temel güç - Yaşam ve Ölüm arasında dengeleniyor.
SiN: Reloaded, 1998deki klasik Ritual Entertainment FPSnin yeniden ustalaştırılmış bir versiyonudur.
CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence, ödüllü popüler suç TV draması CSI: Crime Scene Investigationa dayanan bir macera oyunu serisinin beşinci bölümüdür.
Genç bir arkeolog olan Sylvie Leroux, İncil zamanlarına kadar uzanan karanlık bir sırrı öğrenir.
Koji Igarashi, 2001-2010 yıllarında Castlevania serisini geliştirmesiyle ünlüdür (ancak seri üzerindeki çalışmalarına çok daha önce başlamıştır), 2014 yılında Konamiden ayrılarak kendi başına oyunlar
Yorumlar
Yorum ekle