Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SiN: Reloaded Türkçe yama

01.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız SiN: Reloaded. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir UPLiNK.

Oyun için türkçe yama metni SiN: Reloaded (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
SiN: Reloaded, 1998deki klasik Ritual Entertainment FPSnin yeniden ustalaştırılmış bir versiyonudur. Oyun, oyunun temel versiyonunun içeriğini ve Wages of Sin eklentisini sunacak.

İndirme sayısı:
9204
Yayın yılı:
2023





SiN: Reloaded oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SiN: Reloaded dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SiN: Reloaded klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SiN: Reloaded ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SiN: Reloaded oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SiN: Reloaded içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Leisure Suit Larry: Reloaded, Larry Laffer adında bir erotomanyakın hikayesini anlatan macera oyunları serisinin ilk bölümünün yeniden çevrimidir.
PC için Wildlife Park Gold Reloaded, 2003 yılında çıkan bir ekonomik strateji oyunu olan Wildlife Zoonun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Touhou Genso Wanderer Reloaded, roguelike öğeler içeren bir 2D jRPGdir.
PC, SWITCH vb. için Sky Force Reloaded, arcade klasiklerinden ilham alan eski bir okul nişancı oyunudur (sıklıkla shoot em up veya shmup olarak adlandırılır).
AND, iOS ve PCde yayınlanan Rocket Ranger Reloaded, 1988de piyasaya sürülen ve hem sektörün (örneğin Golden Joystick ödülü) hem de oyuncuların beğenisini kazanan Cinemawarein klasik aksiyon oyununun
Yorumlar
Yorum ekle