Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NBA 2K15 Türkçe yama

22.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik NBA 2K15. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir FLG.

Oyun için türkçe yama metni NBA 2K15 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
PC, PS3 vb. için piyasaya sürülen NBA 2K15, Visual Concepts stüdyosunun popüler spor serisinin bir sonraki bölümüdür. Bu unvan, dünyanın en ünlü basketbol ligindeki tüm takımlara liderlik etme fırsatı ve daha fazlasını sunuyor.

İndirme sayısı:
8557
Yayın yılı:
2014





NBA 2K15 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NBA 2K15 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NBA 2K15 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NBA 2K15 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NBA 2K15 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NBA 2K15 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan My NBA 2K15, basketbola adanmış en popüler spor oyunlarından birinin mobil yan ürünü ve serinin tam teşekküllü versiyonuyla birlikte yayınlandı.
NBA 2K21, 2002de piyasaya sürülen bir dizi basketbol oyununun bir sonraki bölümüdür.
WWE 2K22, WWE 2K spor oyunu serisinin bir başka bölümüdür. Esas olarak NBA 2K serisinden bilinen Visual Concepts stüdyosu tarafından geliştirildi ve 2013ten beri bundan sorumlu olan 2K Sports şirketi
Bir dizi platform için geliştirilen FIFA 19, gerçek takımlara ve oyunculara liderlik etme yeteneğine sahip olduğumuz son derece popüler futbol oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
PC, PS4 vb. için NBA 2K18, popüler basketbol video oyunu serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle