Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NBA 2K21 Türkçe yama

19.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz NBA 2K21. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir EDGE.

Oyun için türkçe yama metni NBA 2K21 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
NBA 2K21, 2002de piyasaya sürülen bir dizi basketbol oyununun bir sonraki bölümüdür. Serinin önceki bölümlerinde olduğu gibi, oyun geliştirmeden Visual Concepts sorumludur.

İndirme sayısı:
10357
Yayın yılı:
2020





NBA 2K21 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NBA 2K21 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NBA 2K21 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NBA 2K21 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NBA 2K21 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NBA 2K21 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
NiOh 2, 2017de piyasaya sürülen bir dizi ruh benzeri oyunun ikinci bölümüdür.
PC, PS3 vb. için piyasaya sürülen NBA 2K15, Visual Concepts stüdyosunun popüler spor serisinin bir sonraki bölümüdür.
TT Isle of Man 2, 2018de piyasaya sürülen bir dizi motosiklet yarış oyununun ikinci bölümüdür.
Yo-kai Watch 3 bir jRPGdir. Serinin önceki bölümlerinde olduğu gibi, ana karakterin ona yardım etmek için Yo-kai adlı küçük yaratıkları kullandığı düellolara odaklanıyor.
NBA 2K21: Arcade Edition, NBA 2K21in mobil cihazlar için özel olarak geliştirilmiş bir versiyonu olan bir basketbol spor oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle