Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stardom: Your Quest for Fame Türkçe yama

19.04.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Stardom: Your Quest for Fame, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AAOCG.

Oyun için türkçe yama metni Stardom: Your Quest for Fame (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
Stardomun ekonomik stratejisinde: Your Quest for Fame, en derin hayallerinizi gerçekleştirebilir ve büyük TV şovu işinde gerçeğe dönüştürebilir ve hatta bir numaralı eğlence endüstrisi olmaya yetecek kadar kazanabilir.

İndirme sayısı:
8239
Yayın yılı:
2001





Stardom: Your Quest for Fame oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stardom: Your Quest for Fame dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stardom: Your Quest for Fame klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stardom: Your Quest for Fame ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stardom: Your Quest for Fame oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stardom: Your Quest for Fame içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İlk filmlerinden yeni çıkmış olan Cheetah kızları, bu sefer uluslararası hayranlarıyla tanışmak için başka bir çılgın müzikal maceraya atılıyor.
Micro Commandos, Economic War, Stardom: Your Quest for Fame veya Airline Tycoon Evolution gibi yapımlarla tanınan Monte Cristonun eğlenceli bir gerçek zamanlı stratejisidir.
Langırt masasının kral olduğu günleri yeniden yaşayın, ancak sınırsız çeyrekleriniz varmış gibi oynayın.
Pinball Onur Listesi – Williams Koleksiyonu, langırtın altın çağından en unutulmaz sekiz tabloyu çarpıcı, fotogerçekçi 3D olarak aslına uygun olarak yeniden yaratıyor.
Larry Bird ile Oscar The Big O Robertson veya Bill Walton ve Robert The Chief Parish arasındaki bire bir savaşta kimin galip geleceğini hiç merak ettiniz mi?
Yorumlar
Yorum ekle