Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ami Türkçe yama

25.10.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Ami. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir HERiTAGE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Ami (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Ami, bulmaca oyunu unsurlarına sahip bağımsız bir platform oyunudur. Yazarların hazırladığı senaryo da bu oyunda önemli bir rol oynuyor. Oyun LightHouse Studio tarafından geliştirildi ve ilk projesi.

İndirme sayısı:
9939
Yayın yılı:
2023





Ami oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ami dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ami klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ami ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ami oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ami içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Lost at Sea, etkileyici adayı keşfederken yaşamla ilgili varoluşsal soruların ortaya çıktığı, bulmaca unsurlarına sahip bağımsız bir macera oyunudur.
DISTANT, bağımsız Avustralya stüdyosu Slingshot ve Satchelin ilk projesi olan orijinal bir platform oyunudur.
Xeodrifter, Metroidvania adlı bir alt türe ait, platform unsurlarına sahip bir 2D macera ve arcade oyunudur.
Minute of Islands, platform unsurlarına sahip bir macera oyunudur. Oyun bağımsız bir ekip olan Studio Fizbin (popüler The Inner World serisinin geliştiricileri) tarafından geliştirildi ve Mixtvision
Circus Electrique, ekonomik strateji unsurlarına sahip bir RPGdir. Bağımsız bir Zen Studios ekibi tarafından geliştirildi ve Sabre Interactive tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle