Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Chorus Türkçe yama

30.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Chorus. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir tEaM wOrLd cRaCk kZ, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Chorus (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
Chorus, Fishlabs ekibi tarafından geliştirilen bir uzay nişancı oyunudur. Bu oyun stüdyonun sahibi Deep Silver tarafından yayınlandı. PlotIn Chorus, neredeyse tüm galaksiyi terörize eden The Circle adlı bir tarikatın seçkin bir pilotu ve eski yüksek rütbeli üyesi Nara olarak oynuyoruz.

İndirme sayısı:
9104
Yayın yılı:
2021





Chorus oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Chorus dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Chorus klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Chorus ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Chorus oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Chorus içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kaşif arkadaşı Virgi ile bağlantısını kaybeden korkusuz uzaylı kahramanımız Spidy, onu bulmak için uzay aracıyla Dünyaya gider.
VR Ping Pong Pro, masa tenisini simüle eden bir spor oyunudur ve VR gözlük kullanıcıları için oluşturulmuştur.
Stray Gods (başlangıçta Chorus olarak bilinir), etkileşimli bir müzikal ile görsel bir roman macera oyununun birleşimidir.
World of Warcraft: Shadowlands, temel oyunun yanı sıra Overwatch, Hearthstone, Starcraft ve Diablo serisi gibi oyunların yaratıcıları Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen popüler 2004
WAR, Inc., güçlü bir ekonomik temaya sahip ileriye dönük gerçek zamanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle