Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alien Spidy Türkçe yama

10.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Alien Spidy. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir tEaM wOrLd cRaCk kZ.

Oyun için türkçe yama metni Alien Spidy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
Kaşif arkadaşı Virgi ile bağlantısını kaybeden korkusuz uzaylı kahramanımız Spidy, onu bulmak için uzay aracıyla Dünyaya gider. Dünya atmosferine girerken, uzay aracı aniden başarısız olur ve parçalanmaya başlar ve Spidynin aracı ormanlara, göletlere ve karanlık mağaralara dağılmış olarak garip gezegene zorunlu iniş yapmasına neden olur.

İndirme sayısı:
8289
Yayın yılı:
2023





Alien Spidy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alien Spidy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alien Spidy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alien Spidy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alien Spidy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alien Spidy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Genel: UFO: ALIEN INVASION, şu anda dünyaya sızmak üzere olan düşman uzaylı güçlerine karşı taktiksel mücadele içeren bir strateji oyunudur.
Galaksideki en tehlikeli uzaylı çetelerini taşıyan bir hapishane hulk Dünyaya çarpar.
"Alien Dominion: The Acroian Encounter", oyuncunun derin uzay keşif görevinde görev yapan bir taret topçusu rolünde olduğu bir 3d raylı uzay nişancı oyunudur.
Alien Shooter Conscription, iki oyun türünün benzersiz bir karışımı olan kült Alien Shooter 2nin devamı niteliğindedir: Aksiyon ve RPG.
Hayatınızın macerasının içindesiniz... Zax-The Alien Hunter fütüristik bir kaşif.
Yorumlar
Yorum ekle