Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battlefield 3: Armored Kill Türkçe yama

24.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Battlefield 3: Armored Kill. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama hezz.

Oyun için türkçe yama metni Battlefield 3: Armored Kill (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
Battlefield 3: Armored Kill, İsveçli bir stüdyo olan DICE tarafından geliştirilen Electronic Arts oyununun üçüncü genişleme paketidir. Eklenti, büyük ölçekli savaşa odaklanan serinin köklerine kadar uzanıyor.

İndirme sayısı:
9754
Yayın yılı:
2012





Battlefield 3: Armored Kill oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battlefield 3: Armored Kill dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battlefield 3: Armored Kill klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battlefield 3: Armored Kill ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battlefield 3: Armored Kill oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battlefield 3: Armored Kill içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Armored Core 3, Armored Core for PlayStation 2nin ilk sürümlerinden biri.
Kill la Kill the Game, Hiroyuki Imiashi tarafından yönetilen popüler anime ve Ryo Akizuki tarafından yazılan manga lisansına dayanan üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Battlefield 1: Apocalypse, Battlefield 1in son büyük eklentisidir. Electronic Arts firmasına ait DICE stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Armored Fury, Battlefield 2 için oyuncuları ilk kez Amerika Birleşik Devletlerine götüren başka bir ücretli eklentidir (destekleyici paket olarak adlandırılır).
Kill Strain for PS4, 5e 5e 2 yapısıyla olağandışı bir sistemden yararlanan, oynaması ücretsiz bir takım İnternet nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle