Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Doodle Devil: 3volution Türkçe yama

09.03.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Doodle Devil: 3volution. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MYTH.

Oyun için türkçe yama metni Doodle Devil: 3volution (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: MYTH
Oyun açıklaması:
Doodle Devil, 2D bulmaca oyunlarının bir sonraki kısmı ve aynı zamanda Tanrıyı ​​Doodleın doğrudan devamıdır. Dizi, 2002 yılında kurulan Joybits Studio tarafından geliştirildi ve sekizinci nesil konsollara gelen yenilenmiş bir baskı doodle şeytan: 3volutu aldı.

İndirme sayısı:
9554
Yayın yılı:
2011





Doodle Devil: 3volution oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Doodle Devil: 3volution dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Doodle Devil: 3volution klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Doodle Devil: 3volution ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Doodle Devil: 3volution oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Doodle Devil: 3volution içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
MEDIEVAL alma zamanı! Ödüllü bulmaca oyunları Doodle God ve Doodle Devilin yaratıcılarından Dragon, Warlock ve Knight olarak görev yapabileceğiniz bir fantezi zeka oyunu geliyor!
Devil May Cry V, Capcom tarafından geliştirilen popüler slasher oyunları serisine bir başka giriştir.
Devil May Cry HD Collection, PlayStation 2de çıkış yapan Devil May Cry serisinin ilk üç versiyonunun yeniden düzenlenmiş sürümlerinin bir derlemesidir.
NDS ve 3DSde yayınlanan Doodle Jump Adventures, Lima Sky stüdyosunun son derece popüler Doodle Jump arcade oyununu diğer platformlara aktarma girişimidir.
Yaratmanın gücü sizin elinizde! Bu bağımlılık yaratan, TÜM yaştan, bulmaca oyunu, bütün bir evren yaratmak için farklı ateş, toprak, rüzgar ve hava kombinasyonlarını karıştırıp eşleştirin!
Yorumlar
Yorum ekle