Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Scene it?: Twilight Türkçe yama

29.12.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Scene it?: Twilight. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Scene it?: Twilight (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: Anthrox
Oyun açıklaması:
Scene it?: Twilight, Screenlife tarafından geliştirilen popüler (özellikle konsol ve akıllı telefon kullanıcıları arasında) etkileşimli sınavlar serisinin üçüncü bölümüdür.

İndirme sayısı:
10254
Yayın yılı:
2009





Scene it?: Twilight oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Scene it?: Twilight dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Scene it?: Twilight klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Scene it?: Twilight ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Scene it?: Twilight oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Scene it?: Twilight içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
CSI Olay Yeri İncelemesi Çözülmedi! çok popüler bir Amerikan suç draması televizyon dizisi CSI: Crime Scene Investigationın bir başka uyarlamasıdır.
CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence, ödüllü popüler suç TV draması CSI: Crime Scene Investigationa dayanan bir macera oyunu serisinin beşinci bölümüdür.
Scene It?® Lights, Camera, Action, herkesin oynayabileceği ve keyfini çıkarabileceği sıradan bir film trivia oyunu için arkadaşlarınızı ve ailenizi bir araya getiriyor.
Twilight Struggle, strateji tahtası oyununun dijital bir uyarlamasıdır.
Twilight Zone, gizemli ve çoğu zaman mantıksız hikayeler sunan efsanevi TV dizisinin bir uyarlamasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle