Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Search and Rescue 2 Türkçe yama

27.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Search and Rescue 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama GradenT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Search and Rescue 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: GradenT
Oyun açıklaması:
Search And Rescue 2 (SAR2), oyuncunun bir Dolphin HH65 helikopterinin kontrolünü ele geçirdiği bir simülatördür. Bir Amerikan Sahil Güvenlik üssüne atanmış bir pilot olarak uçacak ve günlük arama ve kurtarma görevlerinin heyecanını ve heyecanını yaşayacaksınız.

İndirme sayısı:
10616
Yayın yılı:
2000





Search and Rescue 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Search and Rescue 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Search and Rescue 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Search and Rescue 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Search and Rescue 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Search and Rescue 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Garfieldın sevgili oyuncak ayısı Pooky ayı uyukladı ve Garfield, yatmadan önce arkadaşını bulup kurtarmak için her türlü engele ve kötü tehdide katlanmak zorunda.
The Search for Amelia Earhart, esas olarak Cartoon Network animasyon dizilerinden lisanslı çocuklara yönelik gündelik oyunlarıyla tanınan Perulu stüdyo Bamtangın eseridir (örn.
Stormworks: Search and Destroy, 2020 arcade simülatörü Stormworks: Build and Rescue için bir DLCdir.
Düşman topraklarının derinliklerinde, her yerde gizlenen Vietkong ile genç Amerikan askerleri hayatta kalmak için savaşıyorlar.
The Search, kült Myst serisinden ilham alan bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle