Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Space Traitors Türkçe yama

10.05.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Space Traitors. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Space Traitors (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: Anthrox
Oyun açıklaması:
Space Traitors, gizli hain mekaniği kullanan bir bilim kurgu dijital masa oyunudur. Bu oyunun benzersiz bir özelliği, oynarken bir bilgisayar ve bir telefonu aynı anda kullanmamızdır.

İndirme sayısı:
8723
Yayın yılı:
2019





Space Traitors oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Space Traitors dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Space Traitors klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Space Traitors ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Space Traitors oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Space Traitors içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Space Marshals, bilim kurgu gerçekliğini western tarzıyla birleştiren, güçlü taktik unsurlarla zenginleştirilmiş epizodik bir nişancı oyunudur.
Dünya her türlü kitle imha silahını gördü: nükleer, kimyasal ve biyolojik.
Space Hulk: Ascension (Space Hulk: Ascension Edition olarak da bilinir), XONE, PC ve PS4 için piyasaya sürülen sıra tabanlı bir bilim kurgu strateji oyunudur.
Riven (TM) ve Myst (TM)in grafik kalitesi ve atmosferini, 3 boyutlu bir motorla elde ettiğiniz akıcı hareket akışıyla birleştirebilecek bir oyun olsa güzel olmaz mıydı?
Space Pirates and Zombies (S.P.A.Z olarak da bilinir), uzayda geçen PC için bir bilim kurgu strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle