Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

This is the Zodiac Speaking Türkçe yama

25.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız This is the Zodiac Speaking. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni This is the Zodiac Speaking (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Bu Zodiak Speaking, psikolojik bir gerilim geleneğinde gerçekleştirilen bir macera oyunudur. Yapım, bağımsız Polonya stüdyosu Punch Punk Games (Oyunun Apocalipsisin yazarları) tarafından geliştirildi ve piyasaya sürülmesi Klabater şirketi tarafından yapıldı.

İndirme sayısı:
9362
Yayın yılı:
2020





This is the Zodiac Speaking oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) This is the Zodiac Speaking dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales This is the Zodiac Speaking klasörüne koyun.

3. Türkçe yama This is the Zodiac Speaking ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


This is the Zodiac Speaking oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve This is the Zodiac Speaking içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PlayStation 2deki Final Fantasy XII International Zodiac Job System, dünyanın en popüler jRPG serisinin on ikinci bölümü olan Final Fantasy XIInin özel ve genişletilmiş bir versiyonudur.
Zodiac: Orcanon Odyssey, güçlü ağ özelliklerine sahip, taktiksel, sıra tabanlı bir jRPGdir.
Unsighted, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon macera oyunudur. Oyun, bağımsız bir Brezilya ekibi Studio Pixel Punk tarafından geliştirildi ve piyasaya sürülmesi Humble Games tarafından yapıldı.
Aida, Apocalipsis ve This is Zodiak Speaking gibi yapımları içeren bir portföye sahip Polonyalı bağımsız stüdyo Punch Punk Games tarafından geliştirilen, gizlilik unsurlarına sahip bir aksiyon
Final Fantasy XII: PC ve PS4 için Zodiac Age, dünyadaki en popüler jRPG serisinin on ikinci bölümünün yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle