Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Puppies World 3D Türkçe yama

06.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Puppies World 3D. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir EDGE.

Oyun için türkçe yama metni Puppies World 3D (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
Puppies 3D, küçük köpeklerle ilgilenmekle ilgili bir evcil hayvan bakımı simülasyon oyunudur. Başlık, Nintendo DS ve 3DS için piyasaya sürülen ve oyuncuların sanal evcil hayvanlarla ilgilenmesine izin veren Nintendogs oyun serisine benziyor.

İndirme sayısı:
10533
Yayın yılı:
2011





Puppies World 3D oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Puppies World 3D dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Puppies World 3D klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Puppies World 3D ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Puppies World 3D oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Puppies World 3D içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Train Sim World 2, Dovetail Games stüdyosundan oyuncuların lokomotiflerin başında oturmasını sağlayan başka bir simülasyon oyunudur.
Jurassic World: Evolution 2, 2018de piyasaya sürülen ve aksiyonu Jurassic Park evreninde geçen ekonomik strateji Jurassic World: Evolutionın devamı niteliğindedir.
Train Sim World 2020, 2017de piyasaya sürülen gelişmiş demiryolu simülatörü oyununun bir devamıdır.
Living World evcil hayvanları Living World Racinge geri döndü! Bulut Yarışçınıza atlayın, motorlarınızı çalıştırın ve 3-2-1 GO!
Digimon World: Next Order for PS4 ve PSV, popüler Digimon evreninde geçen bir jRPG oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle