Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tour de France: The Official Game Türkçe yama

27.12.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Tour de France: The Official Game. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DELiGHT.

Oyun için türkçe yama metni Tour de France: The Official Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: DELiGHT
Oyun açıklaması:
"Tour de France, resmi oyun" en büyük bisiklet etkinliğine odaklanıyor: Oyunda oynanabilen 21 resmi etabın her birinde tek bir sürücüyü kontrol ettiğiniz Le Tour de France.

İndirme sayısı:
10450
Yayın yılı:
2011





Tour de France: The Official Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tour de France: The Official Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tour de France: The Official Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tour de France: The Official Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tour de France: The Official Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tour de France: The Official Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pro Cycling Manager 2015: Tour de France, PC, XONE vb. için bisiklet yarışlarına odaklanan bir spor menajerlik oyunudur.
Pro Cycling Manager 2020 / Tour de France 2020, bisiklet takımı yöneticisi rolünü oynadığımız ünlü spor strateji oyunları döngüsünün bir başka parçasıdır.
Pro Bisiklet Yöneticisi: Tour de France 2012 ile olağanüstü bir 2012 sezonu yaşayın ve profesyonel devrenin 80 takımından biriyle liderlik edin!
Tour de France 2021 bir bisiklet sporu oyunudur. Oyun, seriyi geliştiren Cyanide stüdyosu tarafından yaratıldı ve Nacon tarafından yayınlandı.
Pro Cycling Manager 2011de resmi takımlardan birinin başında olağanüstü bir sezon yaşayın.
Yorumlar
Yorum ekle