Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Inquisition Türkçe yama

23.07.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Inquisition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AT4RE.

Oyun için türkçe yama metni Inquisition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
1348. Fransa krallığında genç bir hırsız olan Matthew, servetini aramak için Parise geldi. Beceriksiz bir soygunun ardından kendini Le Chatelette hapsedilmiş olarak bulur ve burada Engizisyon sadistlerinin elinde korkunç derecede acı çeken eski Tapınak Şövalyesi Jacques ile tanışır.

İndirme sayısı:
8319
Yayın yılı:
2002





Inquisition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Inquisition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Inquisition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Inquisition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Inquisition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Inquisition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Jaws of Hakkon, BioWarein Dragon Age serisinin üçüncü bölümü olan Dragon Age: Inquisitionın ilk hikaye DLCsidir.
Dragon Age: Inquisition – Trespasser, Dragon Age: Inquisitionın PCler için üçüncü ve son büyük hikaye genişletmesidir.
Heretic Kingdoms: The Inquisition, Tanrının öldüğü ve dinin sapkın olduğu bir dünya olan Heretic Kingdoms dünyasında geçen bir RPGdir.
Dragon Age: PC, PS4 vb. için Inquisition, BioWare tarafından geliştirilen rol yapma oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
Shadows: Awakening, 2004 yılında Heretic Kingdoms: The Inquisition tarafından başlatılan Heretic Kingdoms adlı RPG serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle