Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dragon Age: Inquisition Jaws of Hakkon Türkçe yama

16.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Dragon Age: Inquisition Jaws of Hakkon, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir RNDD, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dragon Age: Inquisition Jaws of Hakkon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: RNDD
Oyun açıklaması:
Jaws of Hakkon, BioWarein Dragon Age serisinin üçüncü bölümü olan Dragon Age: Inquisitionın ilk hikaye DLCsidir. Eklenti, yalnızca tek oyunculu mod için tasarlanan içeriği sunar, yani: Engizisyon tarihinin daha önce bilinmeyen teması, keşfedilmemiş topraklar ve yeni silah ve zırh setleri.

İndirme sayısı:
8740
Yayın yılı:
2015





Dragon Age: Inquisition Jaws of Hakkon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dragon Age: Inquisition Jaws of Hakkon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dragon Age: Inquisition Jaws of Hakkon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dragon Age: Inquisition Jaws of Hakkon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dragon Age: Inquisition Jaws of Hakkon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dragon Age: Inquisition Jaws of Hakkon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Jaws Of Extinction, kıyamet sonrası gerçeklikte geçen hayatta kalma korkusu ve RPGnin bir birleşimidir.
Meşhur Büyük Beyaz Köpekbalığı, barışçıl kıyı sularını korkutmak için bir kez daha Amity Adasına geri dönüyor, Nintendo 3DS için bu yepyeni sualtı aksiyon macera oyunu.
Dragon Age: Inquisition – Trespasser, Dragon Age: Inquisitionın PCler için üçüncü ve son büyük hikaye genişletmesidir.
Heretic Kingdoms: The Inquisition, Tanrının öldüğü ve dinin sapkın olduğu bir dünya olan Heretic Kingdoms dünyasında geçen bir RPGdir.
Dragon Age: PC, PS4 vb. için Inquisition, BioWare tarafından geliştirilen rol yapma oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle