Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Birth of Rome Türkçe yama

11.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Birth of Rome. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama DBH sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Birth of Rome (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: DBH
Oyun açıklaması:
Erken Roma Cumhuriyeti savaşları sırasında geçen harika bir yeni büyük strateji oyunu burada! Romanın Doğuşu, Roma cumhuriyetinin İtalyayı birleştirmesine ve ardından Kartacayı Sicilyada yenmesine neden olan önemli ve destansı savaşları kapsar.

İndirme sayısı:
10647
Yayın yılı:
2013





Birth of Rome oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Birth of Rome dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Birth of Rome klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Birth of Rome ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Birth of Rome oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Birth of Rome içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kingdom Hearts: Birth by Sleep, Kingdom Hearts üçlemesinin devamı olan bir Japon cRPG oyunudur.
Star Trek: Federasyonun Yeni Nesil Doğuşu, öncelikle keşif, genişleme, sömürü ve imhaya odaklanan bir tip 4X stratejisidir.
Hannibal: Rome and Carthage in the Second Pön Savaşı, genç Roma Cumhuriyeti ile karada ve denizde tam bir savaş sırasında Kartaca ordusunun komutasını size veren yeni ve yenilikçi bir sıra tabanlı
Hannibal: Terror of Rome, Antik Dünyanın iki süper gücü olan Kartaca ve Roma tarafından MÖ 230dan 201e kadar yürütülen destansı savaşları kapsar.
Avrupada ulusların göçü sırasında (MS 200-450 civarı) geçen Against Rome, oyuncuyu kıtanın henüz Roma İmparatorluğuna yenik düşmemiş kısmına götürüyor.
Yorumlar
Yorum ekle