Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Revenant Saga Türkçe yama

19.03.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Revenant Saga. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir TLC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Revenant Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: TLC
Oyun açıklaması:
Reventant Saga, Exe-Create tarafından geliştirilen ve Chrono Trigger, Xenogears veya Final Fantasy serisi gibi klasiklere atıfta bulunan jRPG türüne ait bir oyundur.

İndirme sayısı:
8750
Yayın yılı:
2014





Revenant Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Revenant Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Revenant Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Revenant Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Revenant Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Revenant Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Distant Star: Revenant Fleet, allık benzeri unsurlara ve her yeni oyunda değişen bir hikayeye sahip bir uzay RTSsidir.
Revenant, Diabloya biraz benzeyen, izometrik bir aksiyon ve rol yapma oyunu karışımıdır.
No Kuni II: Revenant Kingdom The Tale of a Timeless Tome, jRPG Ni no Kuni II: Revenant Kingdomın ikinci büyük eklentisidir.
Diamond Digger Saga, Candy Crush Saga, Bubble Witch Saga ve Farm Heroes Saga gibi bilinen uygulamalardan sorumlu mobil pazarın devlerinden King tarafından geliştirildi.
Sannabi: The Revenant, retro bir aksiyon platform oyunudur. Bağımsız bir stüdyo Wonder Potion tarafından geliştirildi ve Neowiz tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle