Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tajemnice Zamku Borsuka Türkçe yama

19.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Tajemnice Zamku Borsuka. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: HERiTAGE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Tajemnice Zamku Borsuka (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Tajemnice Zamku Borsuka, IRMA tarafından en genç oyuncular için hazırlanmış bir başka eğitici oyundur. Bu yapım çocukları, diğerlerinin yanı sıra büyücü Papatka ve arkadaşları Tosia, ayı Barnaba ve cüce Philipin yaşadığı Teczowa Polanka adlı renkli bir diyara götürüyor.

İndirme sayısı:
10567
Yayın yılı:
2006





Tajemnice Zamku Borsuka oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tajemnice Zamku Borsuka dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tajemnice Zamku Borsuka klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tajemnice Zamku Borsuka ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tajemnice Zamku Borsuka oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tajemnice Zamku Borsuka içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kwikanın maceralarının bir başka kısmı bizi insan vücudunun sırlarının dünyasına götürüyor.
Adibu: İnsan vücudunun sırlarını öğreniyorum, genç bilgisayar kullanıcılarının arkadaş canlısı, kozmik bir çocuk olan Adib ile tanıştığı bir başka eğitici oyun.
Hayaletlerin, iskeletlerin ve çeşitli gizemli yaratıkların yaşadığı büyük, gizemli bir malikanede yer alan kurgusal bir oyun şeklinde geliştirilen yeni dizi "Gör ve Bul" un ilk programı.
Oskar Ormanın Sırlarını Keşfediyor, en küçükler için tasarlanan "Oskar dünyayı tanıdı" oyun serisinin ilk pozisyonu.
Adibu: Doğanın sırlarını keşfetmek, okul öncesi ve erken okul çağındaki (4-8 yaş) çocuklar için hazırlanmış bir başka eğitici oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle