Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Oskar Odkrywa Tajemnice Lasu Türkçe yama

01.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Oskar Odkrywa Tajemnice Lasu. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Oskar Odkrywa Tajemnice Lasu (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
Oskar Ormanın Sırlarını Keşfediyor, en küçükler için tasarlanan "Oskar dünyayı tanıdı" oyun serisinin ilk pozisyonu. Amacı, çocuklara eğitim ve dünyayı öğrenme ile birlikte eğlence sağlamaktır.

İndirme sayısı:
9386
Yayın yılı:
2000





Oskar Odkrywa Tajemnice Lasu oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Oskar Odkrywa Tajemnice Lasu dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Oskar Odkrywa Tajemnice Lasu klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Oskar Odkrywa Tajemnice Lasu ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Oskar Odkrywa Tajemnice Lasu oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Oskar Odkrywa Tajemnice Lasu içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adibu: İnsan vücudunun sırlarını öğreniyorum, genç bilgisayar kullanıcılarının arkadaş canlısı, kozmik bir çocuk olan Adib ile tanıştığı bir başka eğitici oyun.
Hayaletlerin, iskeletlerin ve çeşitli gizemli yaratıkların yaşadığı büyük, gizemli bir malikanede yer alan kurgusal bir oyun şeklinde geliştirilen yeni dizi "Gör ve Bul" un ilk programı.
Eğitici oyun döngüsünün dördüncü programı "Oskar dünyayı tanır".
Tajemnice Zamku Borsuka, IRMA tarafından en genç oyuncular için hazırlanmış bir başka eğitici oyundur.
Adibu: Doğanın sırlarını keşfetmek, okul öncesi ve erken okul çağındaki (4-8 yaş) çocuklar için hazırlanmış bir başka eğitici oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle