Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Giants Uprising Türkçe yama

26.08.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Giants Uprising. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Reloaded, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Giants Uprising (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: Reloaded
Oyun açıklaması:
Giants Uprising, yıllarca uykusundan uyanan, topraklarını tanınmayacak kadar değiştirdiği için insan ırkından intikam almaya karar veren bir dev olarak oynadığımız üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
8861
Yayın yılı:
2023





Giants Uprising oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Giants Uprising dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Giants Uprising klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Giants Uprising ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Giants Uprising oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Giants Uprising içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Combat of Giants: Dinosaurs 3D, Nintendo 3DS taşınabilir konsol için geliştirilen Combat of Giants serisinin ilk bölümüdür.
Uprising, gerçek zamanlı strateji oyunu Red Alert 3ün ilk bağımsız genişlemesidir.
1997 yılında Cyclone stüdyosu, çekim ve RTS unsurlarını birinci şahıs (FPP) veya üçüncü şahıs (TPP) görüntüleme seçenekleriyle birleştirerek zamanına göre çok özgün bir oyun hazırladı.
Conquest 2: The Vyrium Uprising, 2001 yılında yayınlanan Conquest: Frontier Wars adlı popüler gerçek zamanlı stratejinin (RTS) devamı niteliğindedir.
Star Wars: Uprising, Star Wars evreninde geçen iOS için bir arcade RPG oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle