Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Uprising 2: Lead and Destroy Türkçe yama

22.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Uprising 2: Lead and Destroy. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Uprising 2: Lead and Destroy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
1997 yılında Cyclone stüdyosu, çekim ve RTS unsurlarını birinci şahıs (FPP) veya üçüncü şahıs (TPP) görüntüleme seçenekleriyle birleştirerek zamanına göre çok özgün bir oyun hazırladı.

İndirme sayısı:
9536
Yayın yılı:
1998





Uprising 2: Lead and Destroy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Uprising 2: Lead and Destroy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Uprising 2: Lead and Destroy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Uprising 2: Lead and Destroy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Uprising 2: Lead and Destroy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Uprising 2: Lead and Destroy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Uprising, gerçek zamanlı strateji oyunu Red Alert 3ün ilk bağımsız genişlemesidir.
Conquest 2: The Vyrium Uprising, 2001 yılında yayınlanan Conquest: Frontier Wars adlı popüler gerçek zamanlı stratejinin (RTS) devamı niteliğindedir.
Star Wars: Uprising, Star Wars evreninde geçen iOS için bir arcade RPG oyunudur.
OYUNA GENEL BAKIŞ: Command and Destroy DS, Dune 2, Red Alert, KKnD veya Starcraft gibi PC platformlarında iyi bilinen klasik bir gerçek zamanlı stratejidir.
Deploy and Destroy, rekabetçi çok oyunculu maçlara odaklanan mobil platformlar için tasarlanmış bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle