Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Trackmania United Forever Türkçe yama

13.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Trackmania United Forever. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TPoDT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Trackmania United Forever (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: TPoDT
Oyun açıklaması:
TrackManianın nihai versiyonudur ve oyunculara maksimum içerik ve oyun imkanı sağlamak için tasarlanmıştır. Bu sürümle, ister United Forevera, ister ücretsiz oyun Nations Forevera sahip olsunlar, dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla yarışmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

İndirme sayısı:
9354
Yayın yılı:
2008





Trackmania United Forever oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Trackmania United Forever dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Trackmania United Forever klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Trackmania United Forever ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Trackmania United Forever oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Trackmania United Forever içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Trackmania Turbo, çılgın pistlerde şaşırtıcı hızlarda yarışma şansı sunan ünlü atari sürüş oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Worms United, Worms Reinforcements genişlemesi ile zenginleştirilmiş Worms adlı iyi bilinen sıra tabanlı strateji oyununun özel bir versiyonudur.
eSport tarihinde ilk kez, Elektronik Sporlar Dünya Kupası için özel olarak bir video oyunu geliştirildi ve tüm gezegenin oyuncularına ücretsiz olarak sunuluyor, böylece elemelerde yer alacak olan
TrackMania Nations Forever, Stadyum ortamının yeni bir Forever versiyonunu, sağlam bir solo modu ve 65 yepyeni, giderek zorlaşan pisti sunacak.
Trackmania Nations Remake, ilk olarak 2006da piyasaya sürülen popüler Trackmania spin-off serisinin yeni bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle