Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Identity Türkçe yama

05.12.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Identity. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir KaOs.

Oyun için türkçe yama metni Identity (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: KaOs
Oyun açıklaması:
Identity, geliştiricileri türün yerleşik formülünden kurtulmaya çalışan alışılmadık, iddialı bir MMORPGdir. Oyunda, gerçek hayattan bilinenlere benzer ilkeler üzerinde çalışan devasa bir dünya bulacağız.

İndirme sayısı:
10958
Yayın yılı:
2023





Identity oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Identity dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Identity klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Identity ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Identity oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Identity içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Özellikle yapım amacı için Secret Identity adlı bir dahili geliştirme stüdyosu kuran Gazillion Entertainment tarafından yaratılan, Marvel evreninde geçen bir MMO oyunu.
PC, AND ve iOSta yayınlanan XIII: Lost Identity, Belçikalı sanatçı Jean Van Hamme ve William Vance tarafından yaratılan XIII çizgi roman serisinden bilinen bir evrende geçen bir casus macera oyunudur.
Tesadüfen Pyro Studiostan Trilobyte Graphicsin ilk iddialı üretimi. Duality, türün iki ünlü yazarının çalışmasına dayanan fütüristik, siberpunk iklimlerde geçen aksiyon ve cRPG unsurlarını
İç Mekan Aksiyonu ve cRPG öğelerine sahip MAFIOSO™ orijinal RTS Crime SIM Gerçek Güç verilemez.
Identity V, korku özelliklerine sahip çok oyunculu bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle