Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Myth Makers: Orbs of Doom Türkçe yama

04.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Myth Makers: Orbs of Doom. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: turckeyamaMUSiC, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Myth Makers: Orbs of Doom (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
Yepyeni bir macerada Efsane Yapıcılara katılın! Kötü Sinster Rebus Efsane Diyarını ele geçirmeye çalışıyor! Kıyamet Küreleri olarak bilinen 8 büyülü kristal yarattı ve her bir Efsane Yapıcıyı onların içine hapsetti.

İndirme sayısı:
9502
Yayın yılı:
2023





Myth Makers: Orbs of Doom oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Myth Makers: Orbs of Doom dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Myth Makers: Orbs of Doom klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Myth Makers: Orbs of Doom ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Myth Makers: Orbs of Doom oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Myth Makers: Orbs of Doom içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Efsane: Mutlak Kod, bilgisayar oyunları tarihindeki en iyi stratejik serilerden birinden eksiksiz bir oyun koleksiyonudur.
Myth Makersın mistik, büyülü dünyasına girin.. Hikayemiz, Myth Makers Kürelerini çalan ve Oyuncak Ülkesini ele geçiren Penumbrayı (bir zorba) tek başına kovalayan Paskalya Tavşanı öğrencisi korkusuz
Efsane: PC için Fallen Lords, kötü Fallen Lordsun korkunç güçleriyle savaşan bir insan ordusunun komutanı olduğumuz gerçek zamanlı bir stratejidir.
Doom VFR, oynamak için gerekli olan VR kulaklıklar için id Software tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyunudur.
AND, WP ve iOS için Doom & Destiny Advanced, jRPG türünün bir temsilcisidir.
Yorumlar
Yorum ekle