Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos Chicken Edition Türkçe yama

12.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos Chicken Edition. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Drag Team.

Oyun için türkçe yama metni The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos Chicken Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: Drag Team
Oyun açıklaması:
Naheulbeukun zindanı, bir Fransızca ücretsiz sesli kitap serisine dayanan bir Xone, PC ve PS4 rol yapma oyunudur, tüm internette oldukça popüler hale gelen Le Donjon de Naheulbeuk oyunlar.

İndirme sayısı:
8266
Yayın yılı:
2020





The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos Chicken Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos Chicken Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos Chicken Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos Chicken Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos Chicken Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos Chicken Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
bit Dungeon III, roguelike öğelerle zenginleştirilmiş bir aksiyon RPGsidir.
Darkest Dungeon: The Crimson Court, 2016 zindan paletli RPG Darkest Dungeonın ilk genişleme paketidir.
«Amulet of the World» çölün, kasvetli Londranın ve hatta kutsal Tibetin muhteşem ve pitoresk manzaraları arasında geçen bir macera oyunudur.
The Dungeon of Naheulbeuk İnternet üzerinde oldukça popüler hale gelen ve ayrıca kendi çizgi roman serisine ve birkaç panosuna sahip olan bir Fransız ücretsiz sesli kitap serisi olan Le Donjon de
2005 yılında piyasaya sürülen Chicken Shoot büyük bir hit olmadı, ancak sıradan oyuncular tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.
Yorumlar
Yorum ekle