Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos Türkçe yama

15.10.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir BACKLASH.

Oyun için türkçe yama metni The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
The Dungeon of Naheulbeuk İnternet üzerinde oldukça popüler hale gelen ve ayrıca kendi çizgi roman serisine ve birkaç panosuna sahip olan bir Fransız ücretsiz sesli kitap serisi olan Le Donjon de Naheulbeuka dayanan bir XONE, PC ve PS4 rol yapma oyunudur.

İndirme sayısı:
10760
Yayın yılı:
2020





The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
bit Dungeon III, roguelike öğelerle zenginleştirilmiş bir aksiyon RPGsidir.
«Amulet of the World» çölün, kasvetli Londranın ve hatta kutsal Tibetin muhteşem ve pitoresk manzaraları arasında geçen bir macera oyunudur.
Naheulbeukun zindanı, bir Fransızca ücretsiz sesli kitap serisine dayanan bir Xone, PC ve PS4 rol yapma oyunudur, tüm internette oldukça popüler hale gelen Le Donjon de Naheulbeuk oyunlar.
Dungeon Defenders: Awakened, kule savunma unsurlarına sahip bir aksiyon RPGsidir.
Dungeon Dashers, minimalist bir zindan tarayıcısı olan Dungeon Dashin fikirlerinin bir uzantısı olan bağımsız Jiqxor stüdyosunun üretimidir.
Yorumlar
Yorum ekle