Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Colonial Conquest Türkçe yama

27.12.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Colonial Conquest, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TPoDT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Colonial Conquest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: TPoDT
Oyun açıklaması:
PC, AND ve iOS için Colonial Conquest, 19. yüzyılda geçen sıra tabanlı bir strateji oyunudur - bir fetih çağı ve bir dövüş yolunda farklılıkları çözme.

İndirme sayısı:
9210
Yayın yılı:
2015





Colonial Conquest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Colonial Conquest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Colonial Conquest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Colonial Conquest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Colonial Conquest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Colonial Conquest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Conquest of Elysium 3 eski bir okul sıra tabanlı fantezi strateji oyunudur.
PC, AND ve iOS için Age of Conquest IV, popüler Risk masa oyunu ile Total War serisinin çözümlerinin bir kombinasyonu olarak tanımlanan sıra tabanlı strateji oyunu serisinin bir başka bölümüdür.
"Aliens: Colonial Marines", Alien evreninde geçen kooperatif modlu bir FPSdir.
Hem ticaret hem de strateji oyunlarından unsurları bir araya getiren Commander: Conquest of the Americas, çok çeşitli oyunculara hitap edecek.
Conquest of Champions, sıra tabanlı bir savaş oyununun unsurlarını bir kart oyunuyla birleştiren çevrimiçi bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle