Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Italian Job: L.A. Heist Türkçe yama

15.09.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Italian Job: L.A. Heist. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama BReWErS sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Italian Job: L.A. Heist (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: BReWErS
Oyun açıklaması:
ALIN. ÇIKMAK. EŞİT OL. Charlie Croker ve çetesi, şimdiye kadarki en büyük altın soygunlarından biri sırasında ihanete uğradıktan sonra Venedikte ölüme terk edildi.

İndirme sayısı:
10874
Yayın yılı:
2003





Italian Job: L.A. Heist oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Italian Job: L.A. Heist dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Italian Job: L.A. Heist klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Italian Job: L.A. Heist ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Italian Job: L.A. Heist oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Italian Job: L.A. Heist içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Langeskov, The Tiger, and The Terrously Cursed Emerald: A Whirlwind Heist, PC için ücretsiz bir aksiyon macera oyunudur.
Londra, 1969. Charlie Croker, majestelerinin keyfine göre üç yıllık bir dönemi yeni bitirdi ve bir fikri var: Mafya ve Torino polisinin burnunun dibinden 4.
... Treni soymaya yönelik başarısız bir girişimin ardından yakalandınız ve silahlı soygun suçundan ağır bir cezaevinde 15 yıl hapis yattınız.
PayDay: The Heist for PC ve PS3, oyuncuların bankaları soyan suçluların rolünü üstlendiği, işbirlikçi bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
The Heist, ana oyun Insomniac Gamesin yazarları tarafından geliştirilen Spider-Manin ilk, bağımsız olmayan genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle