Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The White Door Türkçe yama

06.06.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The White Door. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The White Door (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
The White Door, Robert Hillin kayıp anılarını kurtarmasına yardım etmeye çalıştığımız, oldukça orijinal bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.

İndirme sayısı:
9663
Yayın yılı:
2020





The White Door oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The White Door dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The White Door klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The White Door ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The White Door oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The White Door içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The World Next Door, anime ve çok sayıda bağımsız yapımdan ilham alan ve anlatıya güçlü bir şekilde odaklanan bir aksiyon macera oyunudur.
Door Kickers 2: Task Force North, SWAT tarafından gerçekleştirilen operasyonlara odaklanan 2014ün çok beğenilen taktik strateji oyunu Door Kickersın devamı niteliğindedir.
The Last Door: Season 2, tıkla ve tıkla arayüzüne sahip epizodik bir macera oyunudur.
Door Kickers, bir SWAT biriminin kontrolünü ele aldığımız taktiksel bir strateji oyunudur.
Door Kickers: PC için Action Squad, seçkin bir terörle mücadele ekibinin üyesi olan bir polis operatörü olarak oynadığınız 2 boyutlu bir retro nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle