Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Garshasp: Temple of the Dragon Türkçe yama

21.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Garshasp: Temple of the Dragon. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama ASSiGN.

Oyun için türkçe yama metni Garshasp: Temple of the Dragon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Garshasp: Temple of the Dragon, popüler aksiyon oyunu Garshasp: The Monster Slayerın ilk resmi uzantısıdır. Bu bağımsız eklenti, İran hitinin Amerika ve Avrupa pazarlarından izleyicilere uyarlanmış bir dönüşümünü hazırlayan bağımsız Dead Mage stüdyosu tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10800
Yayın yılı:
2012





Garshasp: Temple of the Dragon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Garshasp: Temple of the Dragon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Garshasp: Temple of the Dragon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Garshasp: Temple of the Dragon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Garshasp: Temple of the Dragon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Garshasp: Temple of the Dragon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, XONE ve PS4 için Lara Croft and the Temple of Osiris, Tomb Raider serisinin devamı ve 2014te Lara Croft ve Guardian of Lightın devamı niteliğindedir.
Azhi Dahakanın Fereydun tarafından hapsedilmesinden yıllar sonra, Azhi Dahaka liderliğindeki karanlığın ordusunun komutanları olan şeytani Deevler (Canavarlar), Khunirathın antik topraklarının farklı
AND, iOS ve WPde yayınlanan Temple Run, en ünlü mobil oyunlardan biridir.
Uzman hazine avcısı ve ünlü kılıç ustası Billy Blade, efsanevi Zaman Tapınağını keşfetmek ve çağların efsanevi kristalini çalmak için bir sefere çıkar.
Ghost Temple, korku geleneğinde sürdürülen bir aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle