Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Temple Run Türkçe yama

23.08.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Temple Run. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Temple Run (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: iOTA
Oyun açıklaması:
AND, iOS ve WPde yayınlanan Temple Run, en ünlü mobil oyunlardan biridir. Başlık, Little Red Sled, Hippo High Dive ve Max Adventure gibi başka projeler de yaratan Imangi Studios ekibi tarafından yapıldı.

İndirme sayısı:
9049
Yayın yılı:
2011





Temple Run oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Temple Run dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Temple Run klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Temple Run ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Temple Run oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Temple Run içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, XONE ve PS4 için Lara Croft and the Temple of Osiris, Tomb Raider serisinin devamı ve 2014te Lara Croft ve Guardian of Lightın devamı niteliğindedir.
Garshasp: Temple of the Dragon, popüler aksiyon oyunu Garshasp: The Monster Slayerın ilk resmi uzantısıdır.
Uzman hazine avcısı ve ünlü kılıç ustası Billy Blade, efsanevi Zaman Tapınağını keşfetmek ve çağların efsanevi kristalini çalmak için bir sefere çıkar.
Ghost Temple, korku geleneğinde sürdürülen bir aksiyon macera oyunudur.
Baba Yaga – The Temple of the Witch, Kasım 2015te Xbox 360 ve Xbox One konsollarında ve birkaç ay içinde piyasaya sürülen Season Pass to Rise of the Tomb Raiderın bir parçası olarak sunulan birkaç
Yorumlar
Yorum ekle