Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Muminki: Zima Muminkow Türkçe yama

17.02.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Muminki: Zima Muminkow. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Muminki: Zima Muminkow (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
"Mumyalar: Mumminlerin Kışı" serisinin ilk oyununun ana karakteri, ailenin uykuya dalacağı süre boyunca Mumyaların evi ve çevresiyle ilgilenecek olan Küçük Olandır.

İndirme sayısı:
9012
Yayın yılı:
2001





Muminki: Zima Muminkow oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Muminki: Zima Muminkow dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Muminki: Zima Muminkow klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Muminki: Zima Muminkow ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Muminki: Zima Muminkow oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Muminki: Zima Muminkow içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Time Guard olarak da bilinen Polda 4ün yayınlanmasından üç yıl sonra, Zima Software stüdyosundaki geliştiriciler, Çek Cumhuriyeti ve Slovakyada büyük beğeni toplayan macera döngüsünün devamını
Mercenaries Inc., Mercenaries serisinin küçük bir oyunudur. Pandemic stüdyosunu kapatma kararından kısa bir süre sonra, yerini EA Los Angeles (şimdi DICE Los Angeles) aldı.
Detective Hayseed: PC için Hollywood, popüler kültür referanslarıyla dolu mizahi bir klasik tıkla ve tıkla macera oyunudur.
İkinci oyun bizi en genç oyuncular için tasarlanan "İyi Arkadaşlarınız" dizisinde yayınlanan Mumyaların dünyasına götürüyor.
Tokyo Xtreme Racer: Zero, Kiraz Çiçeği Ülkesinde en büyük popülariteye sahip ünlü yarışçı serisinin bir başka parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle