Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stacking Türkçe yama

02.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Stacking. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Stacking (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
Dünyanın en küçük Rus istifleme bebeği Charlie Blackmore olarak oynayın. Göz ardı edilmeye ve reddedilmeye çok alışkındır - herhangi bir sonuç doğuramayacak kadar küçüktür.

İndirme sayısı:
10478
Yayın yılı:
2011





Stacking oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stacking dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stacking klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stacking ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stacking oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stacking içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Barbie Super Model, Mattel tarafından 1959dan beri sürekli olarak üretilen, dünyanın en ünlü bebeği Barbie olan bir arcade oyunudur.
Dünyayı yok etmek için yola çıkan kötü uzay gemilerinin akılsız dalgalarına karşı dünyanın tek savunucusu olarak ne kadar süre hayatta kalabilirsiniz?
1889da doğan Charlie Chaplin, muhtemelen en ünlü sessiz sinema oyuncusuydu.
Düşmüş punk rock idolleri Charlie Murder, jetonlu beat em uplardan ve zindan tarayıcılarından eşit parçalardan ilham alan bir RPG kavgacı melezinde rakip death metal grubu Gore Quaffer ve onların
Willy Wonkanın ünlü çikolata fabrikasının büyülü dünyasına adım atın.
Yorumlar
Yorum ekle