Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Charlie Chaplin Türkçe yama

18.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Charlie Chaplin. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ZWT.

Oyun için türkçe yama metni Charlie Chaplin (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
1889da doğan Charlie Chaplin, muhtemelen en ünlü sessiz sinema oyuncusuydu. 1980lerin sonunda Canvas, sinema tarihine altın harflerle damgasını vuran bu renkli karaktere benzersiz bir bilgisayar oyunu adadı.

İndirme sayısı:
10936
Yayın yılı:
1988





Charlie Chaplin oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Charlie Chaplin dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Charlie Chaplin klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Charlie Chaplin ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Charlie Chaplin oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Charlie Chaplin içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Londra, 1969. Charlie Croker, majestelerinin keyfine göre üç yıllık bir dönemi yeni bitirdi ve bir fikri var: Mafya ve Torino polisinin burnunun dibinden 4.
ALIN. ÇIKMAK. EŞİT OL. Charlie Croker ve çetesi, şimdiye kadarki en büyük altın soygunlarından biri sırasında ihanete uğradıktan sonra Venedikte ölüme terk edildi.
Düşmüş punk rock idolleri Charlie Murder, jetonlu beat em uplardan ve zindan tarayıcılarından eşit parçalardan ilham alan bir RPG kavgacı melezinde rakip death metal grubu Gore Quaffer ve onların
Slovak takımı Outsider Development tarafından yaratılan taktik aksiyon oyunu.
Willy Wonkanın ünlü çikolata fabrikasının büyülü dünyasına adım atın.
Yorumlar
Yorum ekle