Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MewGenics Türkçe yama

15.12.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, MewGenics, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni MewGenics (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
Mew Genics, Super Meat Boy platformundan tanınan Team Meat stüdyosu tarafından geliştirilen mizahi bir yapımdır. Oyunun aksiyonu, asıl aşkı kediler olan yaşlı ve çok yalnız bir bayanın evinde geçmektedir.

İndirme sayısı:
10645
Yayın yılı:
2023





MewGenics oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MewGenics dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MewGenics klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MewGenics ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MewGenics oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MewGenics içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOS platformlarında yayınlanan Green Ninja: Year of the Frog, Cooped Up, Silly Sausage in Meat Land, Platform Panic veya Roller Polar gibi isimlerle tanınan Nitrome stüdyosu tarafından
Super Meat Boy: Forever for PC, SWITCH vb., The Binding of Isaac ve Mew Genics gibi oyunların yaratıcısı olan Team Meat bağımsız stüdyosu tarafından geliştirilen başka bir oyundur.
AND ve iOSta yayınlanan Silly Sausage in Meat Land, başrolde esnek bir dachshund bulunan eğlenceli bir 2D platform oyunudur.
PC için The End is Nigh ve SWITCH, iki bağımsız yaratıcı tarafından geliştirilen 2D platform oyunudur: Edmund McMillen (The Binding of Isaac ve Super Meat Boydan bilinir) ve Tyler Glaiel (Closerdan
PC, X360 vb. için Limbo, Braid ve Super Meat Boya benzeyen ilginç bir platform oyunu ve bağımsız bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle