Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Silly Sausage in Meat Land Türkçe yama

07.01.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Silly Sausage in Meat Land. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Silly Sausage in Meat Land (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan Silly Sausage in Meat Land, başrolde esnek bir dachshund bulunan eğlenceli bir 2D platform oyunudur. Başlık, Icebreaker: A Viking Voyage, Gunbrick, Platform Panic ve Magic Touch: Wizard for Hire gibi oyunlarla tanınan bağımsız Nitrome stüdyosu tarafından üretilen başka bir mobil oyundur.

İndirme sayısı:
8315
Yayın yılı:
2015





Silly Sausage in Meat Land oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Silly Sausage in Meat Land dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Silly Sausage in Meat Land klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Silly Sausage in Meat Land ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Silly Sausage in Meat Land oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Silly Sausage in Meat Land içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOS platformlarında yayınlanan Green Ninja: Year of the Frog, Cooped Up, Silly Sausage in Meat Land, Platform Panic veya Roller Polar gibi isimlerle tanınan Nitrome stüdyosu tarafından
Super Meat Boy: Forever for PC, SWITCH vb., The Binding of Isaac ve Mew Genics gibi oyunların yaratıcısı olan Team Meat bağımsız stüdyosu tarafından geliştirilen başka bir oyundur.
This Land is My Land, PCde yayınlanan açık bir dünyaya sahip bir aksiyon gizli oyunudur.
Aptal Oyunlar Bakanlığı, 13 yıldır ilk Monty Python oyunudur ve birden fazla oyuncunun kişiselleştirilmesine ve yepyeni bir Python dünyası ile etkileşime girmesine izin veren ilk oyundur.
PC ve SWITCH için Sausage Sports Club, oyuncuları çılgın yarışmalarda birbirleriyle yarışan komik hayvanların rollerine sokan eğlenceli bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle